Novi generalni direktor tvrtke Tetra Pak za jugoistočnu Europu


Tetra Pak®, svjetski lider u rješenjima za preradu i pakiranje hrane, imenovao je Guillauma Latourretta novim generalnim direktorom zaduženim za poslovanje tvrtke u regiji jugoistočne Europe.
Guillaume na ovu poziciju dolazi s više od 16 godina iskustva koje je stekao radeći na menadžerskim pozicijama u ambalažnoj industriji na europskoj i globalnoj razini. Karijeru je izgradio u prodaji, kao i u području upravljanja proizvodima i marketingu. Timu zaduženom za jugoistočnu Europu pridružio se s pozicije regionalnog direktora marketinga tvrtke Tetra Pak, gdje je bio zadužen za definiranje marketinške strategije tvrtke u Europi i Središnjoj Aziji, s posebnim fokusom na digitalizaciju i marketinške usluge.

„Izuzetna je čast preuzeti ovu novu ulogu i voditi poslovanje tvrtke Tetra Pak u jugoistočnoj Europi. Kao novi direktor želim potvrditi našu predanost doprinosu razvoja ove regije gdje Tetra Pak ima dugogodišnju prisutnost. Nastavit ćemo s predstavljanjem naše end-to-end tehnologije i globalne stručnosti na lokalnim tržištima kako bismo u suradnji s našim klijentima - proizvođačima namirnica i napitaka - ubrzali rast. Zajedno ćemo nastaviti razvijati i modernizirati lokalnu industriju kako bismo našim potrošačima ponudili kvalitetne proizvode u prikladnom i održivom pakiranju”, izjavio je Latourrette.

U svojoj novoj ulozi Guillaume Latourrette će iz ureda u Beogradu voditi poslovanje svih četrnaest tržišta tvrtke u regiji jugoistočne Europe, od kojih su najveća Srbija, Grčka, Hrvatska i Rumunjska.

Datum objave: 24.8.2018., 9:04