Netipični festival u netipičnim okolnostima


Organizatori Dana komunikacija predstavili DK Piknik by Jamnica Botanica u Maksimiru
Organizatori festivala nominiranoga za najbolji na svijetu – Dana komunikacija – 30. lipnja i 1. srpnja u zagrebačkom Maksimiru organiziraju prvu DK offline konferenciju u prirodi s online programom koji okuplja vodeće svjetske biznismene, futuriste, psihologe i kreativce.

Nakon mjeseci karantene i izolacije, nema boljeg načina za druženje s kolegama koje dugo nismo vidjeli, razmjenjivanje dojmova i uživanje u kvalitetnim sadržajima – od ljetnog piknika u zelenilu. Zato su organizatori Dana komunikacija, dok nestrpljivo iščekujemo odlazak u Rovinj, sudionike ovogodišnjih Dana komunikacija 30. lipnja i 1. srpnja 2020. u after-work terminu s početkom u 17 sati odlučili počastiti DK Piknikom by Jamnica Botanica uz izravan prijenos online predavanja vrhunskih svjetskih predavača – biznismena, futurista, psihologa i kreativaca – i to ni manje ni više nego usred idiličnog maksimirskog zelenila podno Vidikovca.

Direktorica festivala i programa Dunja Ivana Ballon predstavila je projekt: Nikada nismo bili tipična konferencija, pa tako i ovoga puta razmišljamo izvan okvira: svoju neobičnu zajednicu u neobičnim okolnostima selimo u prirodu! U zelenom okruženju Maksimira razgovarat ćemo sa svjetskim liderima i ponuditi odgovore na pitanja poput onoga kako razmišljati o budućnosti kada je razmišljati o budućnosti nemoguće.
Datum objave: 4.6.2020., 8:47