Natjecanje za mlade nade Golden Drum festivala otvoreno je za natjecatelje iz cijelog svijeta

Golden Drum Festival nastavlja podržavati nadarene pojedince na njihovom putu do uspješne karijere, prenoseći im znanje te mogućnost korištenja platforme na kojoj strastveni mladi kreativci do 30 godina mogu pronaći inspiraciju, razviti kreativne vještine, steći uvid u industriju te istražiti probleme i ideje koje će Re: Oblikovati budućnost industrije – ponovno aktualno natjecanje mladih bubnjara uvodi  promjene.

Ovogodišnja tema natjecanja predstavlja izazov mladim kreativcima, a odabrana je u suradnji sa Slovenskom turističkom zajednicom. Tema ovogodišnjeg festivala jest Slovenija, zemlja aktivnog odmora.
Novost je da se prvi puta sudionici iz cijelog svijeta mogu pridružiti natjecanju za koje prijave traju do 1. rujna 2021.

Kotizacija iznosi samo 25 EUR (PDV nije uključen).

Izazov i nagrada
Cilj natjecanja jest podići svijest o Sloveniji kao zelenoj destinaciji s prirodnim ljepotama te nudi jedinstveno iskustvo i aktivnosti na otvorenom. Kreativna rješenja primarno će se koristiti na kanalima društvenih mreža profila Feel Slovenia.

Još jedna novost uvedena pri samoj prijavi: završni radovi prijavljuju se u obliku kratkog videa ili serije kratkih videozapisa.
•    Rok za prijavu: 1. rujna 2021.
•    Format unosa: video
•    Startnina: 25 EUR (bez PDV-a)

Autor najboljeg videospota ili videoserije osvaja nagradu u iznosu od 1000 EUR, kao i priliku predstaviti sebe i pobjednički video na virtualnoj pozornici tijekom programa festivala, koji će se održati 13. listopada 2021.

Dodjela nagrade Golden Drum održat će se 15. listopada 2021., putem internetskog prijenosa uživo.

Više
Datum objave: 26.7.2021., 17:28