Najava njemačkih sajmova ProWein i Intervitis Interfructa


U zagrebačkom Hotelu Antunović 11. prosinca održana je prezentacija sajmova ProWein i Intervitis Interfructa koji će se održati u zadnjem tjednu ožujka 2010., prvi u Düsseldorfu od 21. do 23., a drugi u Stuttgartu od 24. do 28. ožujka.
Gotovo zajedničkim terminom sajmovi za trgovinu vinima i tehnologiju za proizvodnju vina, voća, voćnih sokova i žestokih alkoholnih pića nastoje intenzivirati suradnju koja se odvija pod motom "Izbor iz trgovine i tehnologije", ali i sajmove učiniti dostupnijim izlagačima i posjetiteljima.

Sajamske organizacije Stuttgarta i Düsseldorfa surađuju još od 2004. Svake tri godine u Düsseldorfu se susreće 35.000 stručnih posjetitelja iz više od 40 zemalja i 3000 izlagača.

ProWein ne predstavlja samo Who is Who u kompletnoj proizvodnji vina i žestokih alkoholnih pića, nego je i sjecište simpozija i diskusija na okruglim stolovima, ali i degustacija pića na visokoj razini. Značajan segment bit će na predstavljanju tehnologije punjenja i pakiranja vina.

Prezentacija u hotelu Antunović bila je prilika da Jasna Brandt iz tvrtke Brandt d.o.o., dosadašnjeg generalnog predstavništva Messe Düsseldorf za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, predstavi Anu Urukalo iz Centra za razvoj i marketing d.o.o., koja će od siječnja 2010. godine preuzeti tu funkciju za Hrvatsku, BiH i Makedoniju.
Datum objave: 11.12.2009., 15:04