Izvučeni dobitnici darova portala www.ambalaza.hr


Uz sretnike koji su u prvom krugu darivanja osvojili vrijedne darove, svi registrirani su dobili mogućnost objave svojih kontakt-podataka na jedinom specijaliziranom portalu za ambalažnu i grafičku industriju u regiji.

Registracijom svojih podataka na internetskom portalu www.ambalaza.hr Instituta za ambalažu i tiskarstvo u studenom su svi posjetitelji imali priliku osvojiti vrijedne sponzorske pakete – sve redom proizvode dobitnike CROPAKA – nagrade za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu.

Vaš kontakt u Vodiču
Vodič „Tko je tko u ambalažnoj i grafičkoj industriji“ osmišljen je s ciljem objedinjavanja podataka te pružanja kvalitetne i ažurirane informacije o proizvođačima i korisnicima ambalaže i grafičkih usluga iz Hrvatske i regije te ponuđačima strojeva, uređaja i opreme za ambalažnu i grafičku industriju.

Naše iskustvo, ali i statistički podaci s najvećih svjetskih internetskih tražilica, pokazuje da je portal www.ambalaza.hr početno, a nerijetko i krajnje odredište kupaca ambalaže usluga tiska koji su u potrazi za novim poslovnim partnerima.

Dodajte i Vi kontakt svoje tvrtke u vodič i predstavite potencijalnim klijentima svoju ponudu!

Dobitnici poklon-paketa
1. Glembay stari vinjak ili Antique pelinkovac
Martina Vasilj, Prospekt d.o.o., Rijeka

2. Goldberg Graševina ili Chardonnay
Goran Obrovac, Ligatura, Zagreb

3. Brachia maslina
Želimir Košćal, KOŠĆAL d.o.o., Popovača

4. Dida Boža – džemovi i namazi
Slaven Krajina, Špica sustavi d.o.o., Zagreb

5. Alexander vrhunsko vino
Stipica Hećimović, UNI - PAK, Zagreb

6. Unikatni glazbeni CD Randyja Ludacera
Suad Helić, HELIOPLAST d.o.o., Gračanica, BiH

Pozivamo Vas da se do 31. prosinca registrirate na portalu ili ažurirate podatke u vodiču te se uz malo sreće i Vi nađete među dobitnicima darova.
 

Datum objave: 15.12.2009., 8:41