Istragrafika u finalu natjecanja Pro Carton/ECMA Award 2010


Istragrafika, najveći proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže u Hrvatskoj koja posluje u sastavu Adris grupe, na ovogodišnjem je međunarodnom natjecanju Pro Carton/ECMA Award 2010, za izbor najbolje kartonske ambalaže u konkurenciji svih europskih vodećih proizvođača ambalaže, ušla u finale u kategoriji All Other Food svojim proizvodom Nosiljka za pommes frites s držačem za piće.

"Za Istragrafiku je ova nagrada veliko priznanje s obzirom da je to prvo pojavljivanje tvrtke i njezinih proizvoda na tako velikom natjecanju. Posebno nas veseli činjenica da je Istragrafika ujedno i prvi finalist u povijesti ovog natjecanja iz istočnoeuropskih zemalja, što potvrđuje tehnološku, inovacijsku i uopće konkurentsku sposobnost naše tvrtke na međunarodnom tržištu“, izjavio je direktor Istragrafike Enis Kancelir.

Pro Carton/ECMA Award održava se posljednjih 14 godina u organizaciji Pro Cartona i ECMA-e (Europsko udruženje proizvođača kartonske ambalaže) te predstavlja jednu od prestižnih nagrada u industriji kartonske ambalaže. Nagrade se dodjeljuju u trinaest različitih kategorija, a svečana objava finalista i pobjednika bila je na ovogodišnjem kongresu ECMA-e u Beču.
 
Fotografija: Predsjednik Ivo Josipović u posjetu tvornici
 

Datum objave: 24.9.2010., 11:48