IAT i Mercator zajedno u edukaciji potrošača


Jučer, 6. srpnja, započela je distribucija specijalnog izdanja časopisa Ambalaža u funkciji proizvoda – Vode u trgovačkom lancu Mercator, točnije na dva prodajna mjesta u Zagrebu (Ulica grada Vukovara i Zagrebačka avenija).
Cilj specijalnih izdanja tvrtke Tectus d.o.o., Zagreb je edukacija potrošača o ambalaži kao neodvojivom segmentu proizvoda. Današnji potrošač je znatiželjan, on želi biti informiran o proizvodu koji konzumira. Prvo u nizu specijalnih izdanja o različitim grupama proizvoda posvećeno je onomu bez čega ne bismo mogli – vodi.

Čitatelji, odnosno potrošači, imaju prilike educirati se o ambalaži za vodu, saznati što znače pojedini znakovi na deklaraciji, naučiti na koji način ambalaža štiti vodu i kako je uopće nastala. Časopis pruža vrijedne informacije i o samoj vodi. Naglasak je stavljen i na važnost prikupljanja ambalažnog otpada, recikliranja i oporabe.

Plan je specijalna izdanja objavljivati mjesečnom dinamikom, a obrađivat će se različite skupine proizvoda i njihova ambalaža.

Datum objave: 7.7.2010., 13:12