Golden Drum: RE:Start


Prošla godina ostavila je brojne posljedice u našim životima i donijela brojne promjene u strukturi natjecanja i nove kategorije
Prevladali smo mnoge izazove i, kao i uvijek, prilagodili se novim načinima razmišljanja i djelovanja. Nakon otkaza festivala 2020. godine, tim Golden Druma sada pritisnuo je Re:Start gumb, a uz pomoć međunarodnih stručnjaka preoblikovali su svoja natjecanja. Tako od ove godine natjecanje Golden Drum predstavlja nove kategorije, sekcije i nagrade uz drugačiji sustav bodovanja.

Opsežne promjene promijenile su temelje natjecanja, s dodatnim naglaskom na radovima koji prikazuju digitalnu, craft i poslovnu izvrsnost. Sekcije WHAT i WHY zamjenjuju se s četiri potpuno nove: Creative Business Excellence Drum, Craft Drum, One-Channel Drum i Omni-Channel Drum. Posebna sekcija koju će ocjenjivati članovi svih žirija natjecanja usredotočit će se na četiri tematske grupe koje će se osvrnuti na lokalni duh, društveno korisne ciljeve i projekte nastale kao odgovor na pandemiju.

Više


Datum objave: 3.2.2021., 15:37