Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala

Dvanaesto izdanje Weekend Media Festivala će se osim u staroj tvornici duhana Rovinj, ove godine održati i u Grand Park Hotelu Rovinj. Festival će od 19. do 22. rujna okupiti najveće stručnjake komunikacijske industrije iz cijele regije. Teme predavanja, panela i radionica varirati će od streaming servisa preko utjecaja tehnologije pa sve do iseljavanja iz Hrvatske.
U Rovinju će se naći i Jean-Claude Biver kojeg nazivaju spasiteljem švicarske industrije satova, a održat će predavanje u sklopu Weekend Masterclassa. Bivera se smatra velikim marketinškim stručnjakom, a na predavanju će govoriti o suradnji s Cindy Crawford, Michaelom Schumacherom i Pierceom Brosnanom te kako je luksuzni brend uklopio u nogomet i Formulu 1.

Među aktualnijim temama našao se panel pod nazivom „Novinarstvo i društvene mreže“ koji će govoriti o promjenama koje je novinarstvo doživjelo pod pritiskom društvenih mreža. Osim toga riječ će biti i o razvoju tehnologije te sudaru koji se dogodio između državnih aparata i kompanija kao što su Facebook, Apple, Amazon i drugi, najavio je direktor programa Festivala, Nikola Vrdoljak.
Kao i prošlih godina, glavni partner Weekend Media Festivala bit će Adris grupa koja Festival podržava od njegovih samih početaka.
Datum objave: 4.7.2019., 14:21




Vezane novosti