Donacija Podravke Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Gradu Koprivnici

Donirana zaštitna oprema za potrebe bolničkog osoblja i pripadnike civilne zaštite
Podravka, kao društveno odgovorna kompanija, prilikom nabave zaštitne opreme za svoje zaposlenike vodi brigu i o ljudima koji su na „prvoj crti“ obrane od koronavirusa, kao što su županijski i gradski službenici angažirani kroz stožere civilne zaštite, ali prije svih, naši bolnički djelatnici, koji su često puta najizloženiji u ovakvim situacijama.
Tako je Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Gradu Koprivnici donirano osam tisuća komada zaštitnih maski i deset tisuća komada zaštitnih rukavica.
Podsjetimo, menadžment Grupe Podravka već je prikupio značajna financijska sredstva za pomoć zdravstvenim ustanovama pri nabavci prijeko potrebnih respiratora i nužne medicinske opreme. Također, Podravka je donirala i 750 paketa prehrambenih proizvoda Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, za potrebe korisnika gradskih društava Crvenog križa Koprivnice, Križevaca i Đurđevca, odnosno obitelji slabijeg imovinskog statusa te obitelji s više djece s tih područja.
Većina radnika Grupe Podravka, prije svega zaposleni u proizvodnji, kontroli kvalitete, logistici i distribuciji, uključena je u sve radne procese kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe tržišta za hranom i lijekovima.
Podravkaši su, kao i mnogo puta do sada, pokazali  predanost kompaniji u kojoj rade, ali i veliku odgovornost prema značaju koji Podravka, kao najveća domaća prehrambena kompanija, ima za Hrvatsku.
Datum objave: 9.4.2020., 9:45