Canon obnavlja portfelj proizvoda za profesionalni ispis


Svoju orijentiranost na razvoj tehnologije koja će odgovoriti na sve zahtjeve i potrebe korisnika, Canon Europe, renomirani svjetski dobavljač slikovnih rješenja, objavio je kako je ažurirao svoj kompletan portfelj proizvoda za profesionalni ispis.


Za okruženja s produkcijskim ispisom u boji, serije Canon imagePRESS C7011VP i C7011VPS novi su predvodnici svoje kategorije koji komercijalnim tiskarama i internim odjelima za ispis nude najnovije Canonove inovacije na području digitalnog tiska.
I dalje stavljajući korisnicima na raspolaganje izbor popularnih i učinkovitih rješenja za upravljanje ispisnim procesima, uređaji uključuju novu tehnologiju za RIP u vidu imagePRESS Servera A7300, imagePRESS Servera A3300, A2300 i A1300 te imagePRESS PRISMAsync Servera.
Nova rješenja za upravljanje radnim procesom također proširuju mogućnosti završne obrade serija Canon imagePRESS C7011VP i C7011VPS čineći ih kompatibilnima s više uređaja za završnu obradu, što omogućuje korisnicima da povećaju broj primjena uređaja i prošire svoju ponudu usluga.
Novi modeli uključuju ažuriranu verziju inovativnog alata za upravljanje bojama i1 Process Control, koji pomaže postići ujednačen i kontroliran digitalni ispis, što rezultira vrhunskom kvalitetom slike za sve profesionalne korisnike.

S obzirom da će, kako pokazuje statistika, volumen digitalnog monokromatskog produkcijskog ispisa u Zapadnoj Europi do kraja 2013. doseći oko 220 milijarde A4 stranica, Canon spremno odgovara na zahtjeve tržišta predstavljajući također tri serije crno-bijelih produkcijskih pisača: Canon varioPRINT 135, Canon imagePRESS 1135+ te Océ VarioPrint 6000+ (serija koja se sastoji od uređaja Océ VarioPrint 6000 Ultra+, Océ VarioPrint 6000 TP+ i Océ VarioPrint 6000 MICR+).
Volumen digitalnog monokromatskog produkcijskog ispisa u Zapadnoj Europi u 2013. doseći oko 220 milijarde A4 stranica


Pored noviteta u hardverskom dijelu portfelja za profesionalni ispis, Canon je također predstavio verziju 6.1 svog softvera za pripremu dokumenata Océ PRISMAprepare kako bi korisnicima ponudio veću funkcionalnost, istovremeno nudeći jednostavnu upotrebu. Océ PRISMAprepare 6.1 sada donosi mogućnost "variable data printing" (VDP), koja omogućuje korisnicima da dodaju promjenjive podatke, uključujući tekst i slike, u PDF datoteke. To je osobito korisno za primjene kao što su ispis posjetnica, direktne pošte ili personaliziranih priručnika i korisničkih uputa.

"S našim fokusom čvrsto usmjerenim na najbolju moguću podršku našim kupcima s konstantno evoluirajućeg tržišta profesionalnog ispisa, svjesni smo da trebamo ponuditi portfelj rješenja koja također evoluiraju. Sigurni smo da će ta najnovija iteracija našeg portfelja, koja je usredotočena na poboljšavanje produkcije, povećavanje pouzdanosti i proširivanje opcija završne obrade, pomoću kupcima da osvježe i nastave graditi svoje poslovanje", rekao je, komentirajući lansiranje novog portfelja, Mark Lawn, direktor marketinga za profesionalni ispis za Ujedinjeno Kraljevstvo i Europu, u tvrtki Canon Europe.
Datum objave: 25.10.2013., 11:22