Britanci Dane komunikacija uvrstili među najbolje evente na svijetu

Dani komunikacija, u organiziciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA) i IAB Hrvatska (Udruga za interaktivni marketing), poznati su diljem regije po okupljanju važnih sudionika komunikacijske industrije i kreiranju posebnih događaja s ciljem učenja, povezivanja, osmišljavanja najboljih praksi i poticanja pozitivnih promjena u struci, pritom ostvarujući sjajne rezultate

Britanski The Association Excellence Awards uvrstio je festival Dani komunikacija u globalni popis finalista kategorije Best Longstanding Association Event na temelju jedinstvene festivalske ponude, out of the box pristupa, proaktivne produkcije i visokokvalitetne organizacije.

Osnovana 2014. godine, Association Excellence nagrada već niz godina izdvaja najbolje svjetske prakse organizacija, udruženja i udruga raznolikog spektra struka. Okupljajući izvanredne stručnjake raznih struka u jedinstven žiri, ova organizacija prepoznaje pojedince, timove i inicijative te ističe izvrsnost onih koji svojim naporima stvaraju bolju zajednicu tako što djeluju za dobrobit svoje struke te njihovih članova, klijenata i šire zajednice.

Dunja Ivana Ballon, direktorica Dana komunikacija, koji konkuriraju za pobjednika u kategoriji Best Longstanding Association Event, prokomentirala je: “Ovo međunarodno priznanje našem neobičnom festivalu dokaz je da učenje može biti kreativno i inovativno, a lijepo je čuti da se o nama priča daleko izvan hrvatskih granica. Energija našeg festivala je posebna i drugačija – njome želimo ukazati na važnost naše industrije, a posebice na fantastične ljude i tvrtke koje su njezinim dijelom.”
Datum objave: 2.10.2019., 10:53