« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2017

Pregledan, suvremen i jednostavan za upotrebu

Tvornica stakla Vetropack Straža promijenila je i osvježila dizajn svog mrežnog kataloga. Detaljne informacije o cjelokupnom asortimanu sada su dostupne na pregledniji način. Pretraga je moguća ciljano prema grupama artikala, oblicima, bojama, grlima i načinima zatvaranja te volumenu.
Pripremate lansiranje novog pića na tržište i tražite pravu bocu? Zanima vas alternativno rješenje za boce koje trenutno koristite? Želite znati kako izgledaju staklenke koje Vetropack nudi u svom asortimanu? Nema problema – u novom Vetropackovu mrežnom katalogu brzo ćete saznati sve što vas zanima. Potrebno je samo unijeti željene kriterije i postaviti odgovarajuće filtere. U katalogu se nalazi više od 900 artikala, a kada se tome pribroje različite veličine, riječ je o više od 1200 artikala.
Zanima li vas veći broj boca ili staklenki, katalog vam nudi mogućnost da spremite svoj izbor i kasnije napravite usporedbu.
Katalog je moderan, estetski privlačan i dizajniran na način da se osim na računalu može pretraživati i na pametnim telefonima i tabletima. 

Ciljana publika je B2B
U mrežnom katalogu predstavljena je staklena ambalaža za pića i prehrambene proizvode. Prvenstveno je usmjeren na kupce iz B2B segmenta te sadrži sedam odvojenih kataloga – za tržište Švicarske, Austrije, Češke, Slovačke, Hrvatske, Ukrajine i Italije, kao i jedan zajednički katalog. Sve kataloge moguće je pretraživati na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, češkom, hrvatskom, slovačkom, ukrajinskom i ruskom jeziku.

Vetropack nudi i više od same ambalaže
Osim standardne staklene ambalaže za industriju hrane i pića, koja se može pretražiti u mrežnom katalogu, Vetropack proizvodi i individualne boce i staklenke po želji kupca. Takav dizajn temelji se na prijedlozima i zamislima kupaca ili vanjskih dizajnera. 
Široku paletu proizvoda nadopunjuje i opsežni paket usluga koji nadilazi samu proizvodnju staklene ambalaže. Dugogodišnje iskustvo i bogato znanje iz područja dizajna temelj su za sveobuhvatno savjetovanje koje Vetropack nudi. Visokokvalitetna proizvodnja, pravovremena opskrba i podrška iz područja analize ambalaže za Vetropack se podrazumijeva jednako kao i savjeti vezani uz tehnologiju punjenja, kondicioniranja i zatvaranja, ali i dodatne obrade i etiketiranja. Naravno, sve to obuhvaća i stalnu usmjernost na važnost zaštite okoliša.
Izvor: Vetropack straža tvornica stakla d.d., Hum na Sutli
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: