« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2016

Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal – nova dimenzija dizajna

Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal nova je inovativna ambalaža koja donosi do sad neviđene mogućnosti u dizajnu ambalaže, a nakon Kine i Pakistana, europska premijera bit će u Srbiji. Naime, srpska tvrtka Imlek, prva u Europi, svoja će tri proizvoda tržištu predstaviti u ovoj ambalaži.
Renomirana svjetska kompanija za proizvodnju rješenja za preradu i pakiranje pića i prehrambenih proizvoda Tetra Pak®, nedavno je na tržište lansirala novu ambalažu, Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal. Riječ je o inovativnoj ambalaži koja, zahvaljujući kontinuiranom osluškivanju potreba tržišta i vrhunskoj Tetra Pak tehnologiji, donosi do sad neviđene mogućnosti u dizajnu ambalaže, što je čini vrlo atraktivnom i za klijente i za krajnje potrošače.
Uz to što je atraktivnog dizajna, ambalaža Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal jednostavna je za rukovanje, te je, kao i svi proizvodi Tetra Paka, prijateljska okolišu.

Imlek proizvodi u inovativnoj ambalaži
Tvrtka AD Imlek, renomirani srpski i regionalni proizvođač mlijeka i mliječnih proizvoda, prepoznala je prednosti te inovativne ambalaže i odlučila na srpskom tržištu tri svoja proizvoda, Moja Kravica čokoladno mlijeko, Milk shake i Vrhnje za kuhanje, predstaviti upravo u novoj Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži.
Inače, ta je ambalaža u svijetu prvi put lansirana u Kini i Pakistanu, a prvi put u Europi i treći put u svijetu bit će dostupna upravo potrošačima u Srbiji. “Izuzetno mi je drago što je baš Srbija prva zemlja u Europi u kojoj smo lansirali Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal inovativnu ambalažu. Naime, Tetra Pak ambalaža se, prema licenciji Tetra Paka, u Srbiji, točnije u Gornjem Milanovcu, proizvodi još od davne 1966. godine, što je tradicija duga 50 godina. Stoga sam ponosna što su brojne inovacije iz naše kompanije često među prvima bile lansirane upravo na tržištu Srbije. Vjerujem da će potrošači prepoznati moderan dizajn Imlekovih proizvoda u Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži te da će se oduševiti ovom novinom za koju je zaslužan naš odjel inovacija”, izjavila je povodom lansiranja nove Tetra Pak ambalaže Maria Krasilowez, generalna direktorica Tetra Paka za Jugo­istočnu Europu.

Različitost prepoznatljiva na polici
Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalažu karakterizira šest stranica, pri čemu su dvije bočne stranice zasječene i daju proizvodu moderan i drugačiji dizajn, a potrošaču, zahvaljujući ergonomskom obliku, omogućava lakše držanje u ruci. U vrijeme kada su police trgovačkih lanaca prepune sličnih proizvoda, svaka komponenta koja doprinosi različitosti itekako je važna na putu do potrošačke košarice. Uz potpuno novu dimenziju dizajna, prednosti nove ambalaže su i jednostavna implementacija na već postojeće proizvodne linije, kao i lakše skladištenje i logistika.
Novina na Imlekovim proizvodima u novom ruhu Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaže također je i slamčica promjera 6 mm, pozicionirana na sredini ambalaže, što dodatno olakšava ispijanje omiljenih napitaka i uživanje u proizvodu.
Više informacija o Tetra Brik® Aseptic 250 Base Crystal ambalaži dostupno je na www.tetrapak.com.

Izvor: Tetra Pak
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: