« Povratak na sadržaj Broj 3 | Godina 2015

Tetra Pak - štiti što je dobro

Tetra Prisma® Aseptic – inovacija prilagođena potrošaču

Tetra Prisma® Aseptic nova je i jedinstvena osmostranična ambalaža proizvedena s ciljem maksimalne prilagodbe potrošaču, a imajući u fokusu apsolutnu zaštitu proizvoda te odgovoran odnos prema okolišu, temeljne postulate kompanije Tetra Pak.
Tetra Pak je renomirana svjetska kompanija za proizvodnju rješenja za preradu i pakiranje prehrambenih proizvoda. Usko surađujući sa svojim kupcima i dobavljačima, pruža im sigurne, inovativne i ekološki prikladne proizvode koji svakoga dana ispunjavaju potrebe stotina milijuna ljudi, u više od 170 zemalja diljem svijeta. S više od 23.000 zaposlenika u više od 80 zemalja, vjeruje u vođenje odgovorne industrije i održiv pristup poslovanju. Moto “Štiti što je dobro” (eng: Protects what’s good™), odražava viziju Tetra Paka da hranu učini sigurnom i svugdje dostupnom.
Tetra Pak® je u Bosni i Hercegovini predstavio Tetra Prisma® Aseptic - novu i jedinstvenu osmostraničnu ambalažu, koja olakšava jednostavno držanje i ulijevanje, a s novim HeliCap™ zatvaračem otvaranje je moguće u samo jednom potezu!
Tetra Prisma® Aseptic proizvedena je od 73 % obnovljivog materijala
Tetra Prisma® Aseptic je ergonomična ambalaža dizajnirana da odlično prijanja u ruci te je prikladna za sve dobne skupine, aktivirajući osjetila potrošača kao nijedna druga ambalaža. Poznati brend soka TO, proizvod društva Stanić Beverages d.o.o., dijela hrvatske Stanić Grupe, odnedavno je na tržištu dostupan upravo u toj inovativnoj ambalaži.

Tetra Pak proizvodna linija u tvornici napitaka Stanić Beverages
Stanić Beverages d.o.o. nedavno je svečano otvorio tvornicu za proizvodnju sokova i napitaka, koja će biti proizvodni centar za portfelj brendova Juicy i TO za Bosnu i Hercegovinu i ostala tržišta u široj regiji. Vrijednost investicije te kompanije u nove proizvodne kapacitete iznosi 6,1 milijun eura, a nova je tvornica opremljena modernom proizvodnom Tetra Pak tehnologijom, koja jamči najviše standarde kvalitete proizvoda.
Tetra Prisma® Aseptic ambalaža prva je ambalaža tog tipa proizvedena na tržištu Bosne i Hercegovine, a svojim novim zatvaračem - HeliCap™27 donosi inovaciju koja podrazumijeva foliju integriranu s ambalažom koja se kida pri prvom otvaranju. Naime, zupci koji se nalaze s unutrašnje strane novog zatvarača, spiralnim pokretom na dolje režu zaštitnu foliju, omogućujući da sada, uz manje napora, potrošači otvore svoj omiljeni proizvod u samo jednom potezu. HeliCap™ 27 zatvarač odlično prianja, jamči otvaranje bez napora, a istovremeno pruža dovoljno otpora tako da potrošač lako može primijetiti kada je zaštitni prsten na zatvaraču prvi put prekinut.

Uvijek s brigom za okoliš
Kao i svi drugi Tetra Pak proizvodi, Tetra Prisma® Aseptic je ambalaža koje pozitivno utječe na okoliš, jer je proizvedena od 73 % obnovljivog materijala. Ova ambalaža posjeduje FSC™ (Savjet za upravljanje šumama™) certifikat, koji jamči da drvna vlakna koja se koriste za njenu proizvodnju dolaze iz kontroliranih izvora i šuma kojima se odgovorno upravlja.
Poštujući tradiciju da Tetra Pak “Štiti što je dobro”, ali i čini pro­izvode dostupnima svugdje u svijetu uz kontinuirana unaprjeđenja, Tetra Prisma® Aseptic ambalaža najbolji je saveznik u konzumaciji i uživanju za stolom.
Više detalja o Tetra Prisma® Aseptic možete pronaći na www.tetrapak.com.
Izvor: Tetra Pak
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: