« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2015

IPACK-IMA 2015

Budite dio inovacija!

IPACK-IMA jedan je od najatraktivnijih svjetskih sajmova, posvećen tehnologiji i materijalima za preradu i pakiranje.
Ove će se godine IPACK-IMA održavati od 19. do 23. svibnja u Milanu, Italija, na prostoru sajma Fieramilano.
Prema najavama organizatora, bit će to najvažnije izdanje IPACK-IMA-e do sada. Uz to što je IPACK-IMA vodeći svjetski događaj kada je riječ o tehnologijama proizvodnje suhe tjestenine, ove će godine poseban naglasak biti stavljen na trenutačno jedan od najaktivnijih prehrambenih sektora, a riječ je o novitetima vezanima uz tehnologije važne za industriju svježe hrane. Suočeni s novim navikama potrošača, svježa hrana zahtijeva novu, specifičnu ambalažu i tehnologiju pakiranja, koja će biti prikazana upravo na IPACK-IMA-i.

Tim povodom bit će organizirane i tri usko specijalizirane izložbe posvećene upravo tehnologiji svježe hrane:

Meat–Tech visoko je specijalizirani događaj namijenjen mesnoj industriji, u sklopu kojeg će biti prikazane vrhunske tehnologije za proizvodnju i preradu mesa, njegovo očuvanje, pakiranje i distribuciju. Dairytech nova je izložba posvećena preradi i pakiranju mliječnih proizvoda. Dairytech nudi jedinstven, sveobuhvatan pregled najnovijih proizvodnih tehnologija i pakiranja.

Fruit Innovation
također je novi izložbeni program, a posvećen je proizvodnim inovacijama, tehnologijama i uslugama za industriju voća i povrća.

Ovogodišnja IPACK-IMA održavat će se u suradnji s EXPO Milano 2015, univerzalnom izložbom koja traje od 1. svibnja do 31. listopada 2015., pa će posjetitelji, uz IPACK-IMA-u, imati priliku posjetiti i 145 nacionalnih i tematskih paviljona.

“Stvarajmo otpornu budućnost: hrana, tehnologija i održivi razvoj” središnja je tema IPACK-IMA-e 2015. godine, a bit će razvijana u skladu s glavnom temom EXPO-a 2015. “Nahranimo planet. Energija za život”, kroz međunarodnu konvenciju koja je na rasporedu 20. svibnja 2015. godine, a organizirana je u suradnji s UNIDO-om i UN-ovom Agencijom za hranu.

Više...
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: