« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2014

Novacut 106 ER za učinkovito razdvajanje prireza

Na nedavno održanom sajmu ExpoPrint 2014 Bobst je premijerno prikazao novu automatsku štancu NOVACUT 106 ER – za štancanje i razdvajanje u liniji, te ljepilicu u liniji s Brailleovim pismom, spremne za proizvodnju od 115.000 kutija na sat.
ExpoPrint Latin America je utemeljen kao najveći sajam za grafičku industriju u Latinskoj Americi, pokazujući svake četiri godine što je novo u svijetu tehnologije za grafičku pripremu, tisak, ambalažu i doradne poslove. Riječ je o svjetski referentnom sajmu, bilo da je u pitanju broj posjetitelja ili poslovnih kontakata stvorenih tijekom sedam dana održavanja.

Isplativo i učinkovito rješenje
Predstavljajući izvrsnu Bobstovu tehnologiju izrezivanja, Angle Lock® sustav alata za razdvajanje i cjelovitu Bobstovu podršku procesima, nova štanca NOVACUT 106 ER daje proizvođačima ambalaže pristup integriranom i automatiziranom proizvodnom procesu, ujedno povećavajući produktivnost daljnjih postupaka, kao što su savijanje i lijepljenje.
NOVACUT 106 ER je vrijednost-za-novac rješenje koje nudi odvajanje u liniji bez proizvodnih problema i problema pri ulaganju koji se ponekad pojavljuju u procesima, pružajući savršeno složene kupove prireza spremnih za daljnju obradu, bez potrebe za daljnjim ručnim odvajanjem. Bobst Angle Lock® sustav alata za razdvajanje znači da korisnici mogu razdvajati prireze koji prethodno nisu bili isplativi – i to bez obzira na lokaciju, jer se Angle Lock® sustav alata za razdvajanje može isporučiti izravno iz Bobsta ili se izrađuje u tvornici koristeći standardne komponente.
Bobst Expertfold linija sadrži najnoviju generaciju Accubraille GT uređaja za otiskivanje Brailleova pisma i jedinicu Cartonpack GT - automatski paker

NOVACUT 106 ER je dizajniran za fleksibilnost u pogonu, omogućujući korisnicima da kreiraju portfelj poslova za razdvajanje prireza, dok i dalje rade poslove koji su odštancani jednostavno i bez otpada. Ta fleksibilnost dolazi s mogućnošću NOVACUT 106 ER sekcije za izlaganje, koja se može pretvoriti iz jednoreznog /dvoreznog razdvajanja do izlaganja punog arka i natrag, u roku od nekoliko sekundi.

Korisnička podrška
Da bi se pomoglo korisniku u procesu razdvajanja u liniji, Bobst pruža neusporedivu korisničku podršku kroz mrežu svjetskih servisnih centara. Svaki servisni centar nudi: prije i poslijeprodajni servis koji provode stručnjaci u proizvodnji; trening, tehničku podršku, daljinsku dijagnostiku, dostupnost servisnih tehničara i isporuku rezervnih dijelova i potrošnog materijala.

Accubraille GT
Na izložbi ExpoPrint 2014 predstavljena je i Bobst Expertfold linija koja sadrži najnoviju generaciju Accubraille GT uređaja za otiskivanje Brailleova pisma i jedinicu Cartonpack GT - automatski paker. Ta konfiguracija, koja je posebno pogodna za proizvodnju ambalaže za farmaceutsku industriju, može proizvesti zalijepljene i Brailleovim pismom otisnute kutije pri brzinama do 115.000 na sat.
Accubraille GT osigurava stalnost i visinu točaka tijekom proizvodnje, ali također znači niže troškove alata - jer jedan AccuBraille alat zamjenjuje nekoliko alata za ravnu štancu. Daljnja prednost je smanjeno vrijeme pripreme na ravnoj štanci, čime se poboljšava ukupna učinkovitost proizvodnje, o čemu je pisano u prethodnim brojevima.
Sa štancom NOVACUT 106 ER proširujete svoje proizvodne mogućnosti.

Priredio: Ivica Šebalj, Bobst Central Europe s.r.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: