« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2014

Još jedna uspješna godina

Nova znanja i investicije - stalno opredjeljenje

Kontinuirano praćenje svjetskih trendova i ulaganje u znanje i tehnološku opremljenost preduvjet su uspješne suradnje s poslovnim partnerima, odnosno ulaska u nove projekte.
Istragrafika d.d., koja posluje u sastavu Adris grupe, vodeći je hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže. Uspješnu suradnju ostvaruje s brojnim domaćim i inozemnim partnerima i potvrđuje se kao lider u zadovoljavanju i najkompleksnijih zahtjeva koje današnji proizvodi stavljaju pred industriju ambalaže. Kontinuirano praćenje svjetskih trendova i ulaganje u znanje i tehnološku opremljenost preduvjet su uspješne suradnje s našim poslovnim partnerima, odnosno, ulaska u nove projekte. Kvalitetnom i nagrađivanom ambalažom opskrbljujemo svoje partnere iz različitih branši, od prehrambene, farmaceutske, duhanske... do izrade specijalne ambalaže za, primjerice, industriju kristala.
Kao jedna od rijetkih tvrtki u EU, Istragrafika ima desetogodišnje iskustvo u korištenju specijalnih bezmirisnih boja za ambalažu u prehrambenoj industriji

Praćenje trendova
U Istragrafici stalno pratimo svjetske trendove u proizvodnji ambalaže, razvijamo specijalizirane programe, kontinuirano ulažemo u znanje, tehnološke i organizacijske sustave s ciljem povećanja kvalitete proizvoda i s naglaskom na što osebujnijem dizajnu. S posebnom pozornošću naši dizajneri i konstruktori surađuju s kupcima s ciljem pretvaranja njihovih ideja u visokovrijedan i funkcionalan proizvod koji će uz zadovoljavanje naprednih tehnoloških, ekoloških, sigurnosnih, transportnih i skladišnih aspekata pakiranja, ponuditi i inovativan i prepoznatljiv dizajn i tako uspješno konkurirati na sve zahtjevnijem tržištu ambalaže. Kvalitetu proizvoda Istragrafike potvrđuju i brojna priznanja - u više navrata osvojene nagrade CROPAK za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu u kategoriji Tehnička izvedba, kao i svjetsko priznanje WORLDSTAR za najbolju ambalažu na globalnoj razini.

Društvena odgovornost
Istragrafika se potvrđuje i kao odgovorna tvrtka koja brine o dobrobiti okoliša i zdravstvenoj ispravnosti svojih proizvodnih procesa i proizvoda, što dokazuju brojni implementirani certifikati. Uz uspješno provođenje sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001 i sustava zaštite okoliša 14001, implementiran je i HACCP kako bi se što više približili standardima kupaca iz farmaceutske i prehrambene industrije. Kao jedna od rijetkih tvrtki u EU, Istragrafika ima desetogodišnje iskustvo u korištenju specijalnih bezmirisnih boja posebno prilagođenih za izradu i tisak ambalaže za potrebe prehrambene industrije. I u narednom razdoblju Istragrafika nastavlja s investicijama u nove strojeve i usvajanje novih znanja i tehnologija, što će zasigurno učvrstiti i proširiti suradnju s postojećima, ali i privući nove partnere.
Enis Kancelir, Istragrafika d.d., Kanfanar
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: