« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2007

Kraševa božićna čarolija / Christmas Magic from Kraš

Ove je godine Kraš svojim vjernim potrošačima za nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane priredio široku paletu bombonijera.

Svima dobro poznate i omiljene Kraševe bombonijere odjenule su novo, raskošno ruho i u punom sjaju zasjale na policama trgovina.

Prepoznatljiv dizajn Kraševih bombonijera obogaćen je razigranim prazničnim zvjezdicama u zlatnoj boji i zlatotisku.

Pored standardnih proizvoda, u božićnim kreacijama na tržište je izašla i nova ambalaža. To su plastične kutije četvrtastog i okruglog oblika koje sadrže raskošne zlatne uloške u koje su smješteni najpoznatiji Kraševi deserti: kraljica među desertima, raskošna Bajadera, senzualne Griotte, šarmantna Fontana i profinjena Novela. Fontana i Novela omotane su na novi način, s “repićima”, u nove ambalažne materijale koje krasi atraktivan i privlačan dizajn.

Pored navedenih proizvoda pakiranih u novu ambalažu (plastične kutije), na tržište su lansirane još dvije nove, ekskluzivne ambalaže koje također čine kartonske kutije. Bombonijera Selection u obliku je šesterokuta s “prozorčićem” u obliku mašne. Sadrži mješavinu deserata Fontana, Novela i Butterscotch i bogato je ukrašena zlatotiskom, dok atraktivna kutija u obliku piramide sadrži Fontana desert.

Za dodatna izlaganja prigodnih bombonijera kreiran je atraktivan floor displej.

U raskošnoj paleti Kraševih blagdanskih bombonijera svatko može naći prikladan dar za voljenu i dragu osobu. Ima li slađeg poklona od Kraševih bombonijera u novom privlačnom prazničnom izdanju?!

Priredila: Vesna Raos, brand menadžer, Kraš d.d., Zagreb

 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: