« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2007

Još jedna implementacija Boxsofta® / Another Implementation of Boxsoft®

Program BOXSOFT® njemačke tvrtke CSG make IT još je jednom prepoznat kao praktično rješenje.

Tvrtka Gebr. Knauer GmbH + Co. KG nalazi se u Dettingenu/Erms (Baden-Wuerttemberg), osnovana je 1928. te trenutno zapošljava 130 ljudi. Radeći sa softverom koji više nije zadovoljavao rastuće potrebe korisnika, Gebr. Knauer GmbH + Co. KG je tražio novi, moderni sektorski softver, no tu odluku nije olako shvaćao. U proteklih nekoliko mjeseci vanjski je konzultant proveo intenzivnu procjenu tržišta softvera kako bi tvrtka pronašla optimalno rješenje. Na kraju je izabran BOXSOFT®, rješenje tvrtke CSG make IT GmbH koja na tržištu ambalaže ima iskustvo od gotovo 100 instalacija.

Kako ističe Armin Keller, voditelj projekata i proizvodnje za ERP u Gebr. Knauer GmbH + Co. KG, za tu je odluku od ključne važnosti bilo iskustvo u ambalažnom sektoru i prepoznavanje vlastitih procesa unutar BOXSOFT®-a. “Odmah smo vidjeli da nas

razumiju, i zaposlenicima CSG make IT GmbH nismo morali objašnjavati kako naša tvrtka djeluje”.

Gebr. Knauer GmbH + Co. KG proizvodi sklopive kutije, postere, plakate, displeje, omote i bannere, ali i posebne konstrukcije, a njezine aktivnosti uključuju razvoj ambalaže, tiskanje, rezanje, lijepljenje te skladištenje i isporuka u skladu s potražnjom. Već na kraju 1950-ih, Gebr. Knauer GmbH + Co. KG bio je tržišni lider u ofsetnoj laminaciji valovitog kartona, a ta se pozicija neprestano učvršćivala do danas.

Poslovna područja te srednje velike tvrtke čiji godišnji promet iznosi 16 milijuna eura, uključuju kuhinjski pribor, elektronske uređaje, opremu za vrt, staklene i tehničke proizvode, proizvode za hranu i piće te autouređaje. U tim su područjima klijenti Gebr. Knauer GmbH + Co. KG mnoge tvrtke za koje brandira proizvode.

Unutar uvođenja BOXSOFT®-a, CSG make IT GmbH će realizirati nekoliko sučelja prema softverskim paketima iz drugih područja. Između ostalog, postojat će veza do ARTOIS-CAD-a od ESKO-Graphics-a i do BRISOFTa, softvera za kontrolu visokih stalaža/polica.

Filozofija Gebr. Knauer GmbH + Co. KG je „trajno uvjeravati“. To se može postići inovativnim idejama, osobnim savjetovanjem, najvišom kvalitetom i pouzdanom isporukom. Isto se očekuje i od dobavljača te je tvrtka uvjerena da će CSG make IT GmbH biti pouzdan partner.

Priredio: Martin Merker, CSG make IT GmbH, Njemačka

 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: