Modna revija "Kopčaj me selotejpom"Festival ambalaže, FEST.A CROPAK, središnji je stručni skup za ambalažnu industriju regije. Organizira se osmu godinu za redom. Nakon Brijuna, Plitvica, Opatije i Rovinja ove se godine održao u Zagrebu, u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga, 5. i 6. svibnja.
FEST.A CROPAK 2011 čini niz događanja koja pokrivaju interese korisnika ambalaže, najzahtjevnijih stručnjaka s područja dizajna, proizvodnje, marketinga, tiska, označavanja te zbrinjavanja ambalaže na kraju njenog životnog ciklusa.
U sklopu svečanosti dodjele nagrada najboljoj ambalaži na hrvatskom tržištu CROPAK i tržištu regije REGPAK, 6. svibnja u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga u Zagrebu, prikazana je i revija haljina od ambalažnih materijala pod nazivom „Kopčaj me selotejpom“ u kreaciji poznatih hrvatskih dizajnera.


REVIJA
Reviju su nosile manekenke modne agencije Tarol, pod vodstvom Tamare Roglić, koja je i sama nosila prvu reviju od ambalažnih materijala 2003. godine u organizaciji tvrtke Tectus d.o.o. iz Zagreba.

Kontakt:
Željka Livaić
Voditelj projekta
Institut za ambalažu i tiskarstvo
Tel.: 385 1 60 62 882
E-mail: tectus-institut@ambalaza.hr