Web oglašavanje

1. BANNER

 
FIKSNI  BANNER
banner koji se uvijek prikazuje (svakom posjetitelju) na određenoj grupi stranica

ROTIRAJUĆI BANNER
banner koji se izmjenjuje s još dva (na istoj se poziciji izmjenjuje istovremeno tri bannera) svaki put kada se učita stranica.

 
Pozicija Naziv    Veličina (px)   Cijena/mjesečno (kn)  Pozicija
Fiksni Rotirajući*
1. Standard 230 x 55 2500 750 Desni stupac
2. Veliki 230 x 110 4000 1500 Desni stupac na vrhu
3. Ekskluzivni 540 x 100 5000 - Na vrhu stranice

*izmjenjuju se do tri banera na istom mjestu

POPUSTI
Za tromjesečno oglašavanje odobravamo popust – 5 %
Za polugodišnje oglašavanje odobravamo popust  – 10 %
Za godišnje oglašavanje odobravamo popust – 15 %

 

2. OBJAVA U RUBRICI INSTITUT INFOBLIC

Objava kratkog teksta (do 100 znakova) i linka u rubrici Infoblic. Rubrika je smještena u lijevom stupcu ispod izbornika i sadrži do tri obavijesti.
 

Trajanje  7 dana  14 dana  21 dan 30 dana*
 Cijena  600 kn  1200 kn  1700 kn  3000 kn

*odabir 30-dnevne opcije objave u Infoblicu uključuje objavu istog teksta i u mjesečnom newsletteru

 

3. VODIČ "Tko je tko u ambalažnoj i grafičkoj industriji"

Vodič „Tko je tko u ambalažnoj i grafičkoj industriji“ osmišljen je s ciljem objedinjavanja podataka  te pružanja kvalitetne i ažurirane informacije o  proizvođačima i korisnicima ambalaže i grafičkih usluga iz regije te ponuđačima strojeva, uređaja i opreme za ambalažnu i grafičku industriju.

Mogućnosti su:

  • unos i ažuriranje osnovnih podataka (ime tvrtke, adresa, matični broj, telefon, faks, e-mail, vlasnik/direktor/kontakt) – gratis do kraja 2009. godine
  • širi prikaz i ažuriranje podataka (osnovni podaci o tvrtki, detaljan opis djelatnosti i proizvodnog programa do 500 znakova, objava logotipa, prioritet pri pretraživanju) – 800,00 kn godišnje

4. BURZA (ponuda / potražnja)

Portal www.ambalaza.hr posvećen grafičkoj i ambalažnoj industriji na jednom mjestu okuplja sve interesne skupine i poslovne subjekte u Hrvatskoj i regiji. Prikazom ponude i potražnje potreba za radnim mjestom ili djelatnikom u ambalažnoj ili grafičkoj djelatnosti, ponude i potražnje strojeva, uređaja, opreme i usluga te burze ambalažnog i tehnološkog otpada otvara se put nicanju novih ideja o mogućnostima primjene tehnologije, proširenju poslovanja i sklapanju poslovnih partnerstva. Web burza je u 2009. godini besplatan marketinški i prodajni alat, za čije je korištenje potrebna samo registracija. Dostupan 24 sata dnevno, ta usluga s dodanom vrijednošću olakšava pretraživanje potrebnih elemenata za rast i razvoj poslovanja te se obraća ciljanoj publici.

  • Burza radnih mjesta
  • Burza strojeva, uređaja i opreme
  • Burza usluga
  • Burza otpada


5. WEB IZLOŽBA STROJEVA I OPREME

Web izložba virtualni je prostor koji na jednom mjestu predstavlja strojeve, uređaje i opremu te daje priliku svima koji žele prikazati svoju aktualnu ponudu i adute koji ih izdvajaju iz konkurencije. Osmišljena je kao ekvivalent "stvarnoj" izložbi na kojoj posjetitelji mogu upoznati tehnološke mogućnosti izlagača i novosti na tržištu.6. NEWSLETTER

Od 2009 godine, Institut je krenuo u izdavanje mjesečnog newslettera kao suvremenog i učinkovitog alata za prijenos informacija koji je namijenjen dopunjavanju časopisa "Ambalaža" i "REGprint" te svojom dinamikom izlaženja osigurava da su interesnim stranama pružene uvijek nove vijesti o najaktualnijim događanjima u Hrvatskoj i regiji.
 

 1. Baner na glavi newslettera veličine 400 x 90 px  4000 kn
 2. Objava vijesti i  slike u newsletteru (logotip, baner ili ilustracija veličine do 140 x 40 px)  1200 kn

Napomena: sve cijene su bez PDV-a