Časopis REGprint - broj 3, rujan 2014.

Sažeci

Intervju

Standardi su nužni za kvalitetan tisak

Svjetska iskustva

Tržišni plan predodređen za uspjeh

Nedostatna edukacija postaje tempirana bomba

Naglasak

Multikanalna digitalna budućnost

Karakteristike grafičkog i nakladničkog sektora Europe

Info svijet

Info regija

Info Hrvatska

Iz grafičke industrije Hrvatske

3D revolucija se nezaustavljivo širi

3D tisak se naziva i brza izrada prototipa, što znači da omogućuje brži način izrade fizičkih, opipljivih 3D objekata, koje kreatori žele na što brži način predstaviti i isprobati. Najviše potražnje za 3D tiskom je baš na području brzog 3D tiska prototipa.

Tisak

Otisnite svoje lice na tijelo akcijskog junaka

Grafički dizajn

Kako biti u trendu

Tisak

Budućnost ispisa

U prethodnom broju REGprinta Canon je predstavio neka ključna otkrića iz svog izvješća Insight 2014, naglašavajući razliku u percepciji između pružatelja ispisnih usluga i kupaca ispisa. Najnovija je anketa kao osnovu uzela rezultate Bigger Picture iz 2012. i ponovno postavila pitanja obrađena u ranijim Insightima, povezavši sve podatke s ciljem pružanja šire slike.

Print Manager

PrintManager je integrirani informacijski sustav koji podržava cjelokupni proces upravljanja tiskom u tvrtki, od trenutka iniciranja kontakta s klijentom, preko obrade narudžbe do skladištenja i logistike finalnih proizvoda. Sustav je dizajniran i proizveden isključivo za grafičku industriju i u skladu sa zahtjevima ISO kvalitete.

Strojevi, uređaji, oprema

AGFA :Anapurna M2050i

AGFA :Anapurna M2050i novi je hibridni UV pisač namijenjen za tisak na ploče i role do maksimalne širine 207 cm. Nudi vrhunsku kvalitetu ispisa i veliku produkciju uz maksimalnu brzinu ispisa od 101 m2/h.

Savjetovanja, sajmovi, izložbe

Boje su u svemu

Grafima, međunarodni sajam grafičke i papirne industrije koji se od 15. do 18. listopada, pod svodovima Beogradskog sajma, predstavlja stručnoj i širokoj javnosti 36. put zaredom, i ove se godine organizira pod sloganom “Sve je u bojama”.

Iz grafičke industrije regije

Suradnja i kolegijalnost nužni su za opstanak

Pojmovnik

Tko je tko u grafičkoj industriji

Popis sajmova