Časopis REGprint - broj 1, ožujak 2013.

Sažeci

Intervju

Igor Majstorović, direktor prodaje, KSU Company d.o.o., Velika Gorica

Vrijedi nas upoznati

Océ proizvodi su prepoznati kao trajni i pouzdani, a korisnici o njima govore samo pozitivno. Océ je specifičan i po tome što za njihovu opremu korisnik može odlučiti želi li ugovoriti održavanje po ispisu (kliku) ili će koristiti usluge servisa po potrebi, s time da određeno održavanje može obaviti i sam.

Info svijet

Info regija

Info Hrvatska

Iz grafičke industrije Hrvatske

Digitalni tisak – sadašnjost grafičke industrije

d Print 2013... i ugodno druženje

Ulaganja

Kako sastaviti i voditi pobjedničku momčad...

Iz grafičke industrije Hrvatske

Krešo Culjak, direktor tvrtke Grafik.net d.o.o., Zagreb

Zaustavljanje investicija najveća je kočnica za ostvarivanje profita

Aktualni nepovoljni gospodarski trenutak otežava poslovanje gotovo svima. Na nedavno održanom d PRINT-u uvjerili smo se da, unatoč svemu, hrvatska grafička industrija ipak iznalazi rješenja i ide dalje. Na koji način u tim otežanim uvjetima posluje i kojim ih rješenjima prevladava zagrebačka tvrtka Grafik.net d.o.o., razgovarali smo s njezinim direktorom Krešom Culjkom.

Strojevi, uređaji, oprema

Grafik.net – stručnjaci za digitalni tisak

Na hrvatskom je tržištu digitalni tisak prisutan već dvadesetak godina, a zajednica njegovih zadovoljnih korisnika iz dana u dan raste. Zbog navike na konvencionalni tisak, svi krajnji korisnici očekuju vizualne rezultate identične tim tehnikama tiska, čime su one postale standard koji je potrebno zadovoljiti.

Rješenja za unaprjeđenje poslovanja iz Konice Minolte

Konica Minolta Hrvatska – poslovna rješenja d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu nudi brojna rješenja kojima prije svega stavlja fokus na potrebe vlasnika digitalnih produkcijskih uređaja s ciljem povećanja ispisnog volumena.

Novi Xerox uređaji za digitalni tisak u boji

Novi uređaji Xerox Color C75 i Xerox Color J75 u prodaji su na hrvatskom tržištu. Namijenjeni su produkcijskom okruženju i proizvodnji velikog broja otisaka u boji u kratkom roku.

HP Indigo i PPS imaju rješenje za vas!

U vremenu u kojem je tehnološki razvoj svake od konkurentskih tvrtki otišao daleko, i kada se rješenja međusobno razlikuju tek po nijansama, HP Indigo je svojim aktualnim i budućim kupcima ponudio dodatna rješenja koja će njihove proizvode izdvojiti od ostalih na tržištu, a da se pritom ni trOškovi ni vrijeme izrade proIzvoda ne povećavaju.

Svjetska iskustva

Odjeci Drupe i dalje se čuju

Tisak i okoliš

Ugljični otisak u industriji boja

Grafički materijali

Visoka moda profesionalnog papira za tisak

Korištenje papira za stvaranje dojma u tiskanoj komunikaciji nije nova pojava: godišnje izvješće tiskano na visokokvalitetnom papiru, CO2 neutralan papir za naglasak ekološke strategije tvrtke ili savršene fotografije u boji za lansiranje najnovije marketinške kampanje. A što kad biste mogli ostaviti dojam i nošenjem papira koji koristite?

Grafički dizajn

Pantone boja godine

Savjetovanja, sajmovi, izložbe

Stari izlagači se vraćaju, a javljaju se i novi atraktivni brendovi

Sajmovi Intergrafika i Modernpak 2013., koji će se na Zagrebačkom velesajmu održati od 22. do 25. svibnja, bit će u znaku intenzivnih poslovnih kontakata i prezentacija najnovijih tehnoloških inovacija i suvremenih rješenja iz grafičke i ambalažne industrije

Zeleno se isplati!

Pojmovnik

Tko je tko u grafičkoj industriji

Popis sajmova