Časopis REGprint - broj 2, lipanj 2012.

Sažeci

Intervju

Mark Lawn, direktor marketinga za profesionalna rješenja tiska za Europu u Canonu Europe

Inspirira nas uspjeh naših kupaca!

Tvrtka Canon je na nedavno završenoj Drupi 2012 održala konferenciju za tisak na kojoj je, među ostalim, predstavila svoj inovativni pristup, Bigger Picture koncept, koji naglasak stavlja na komunikaciju s klijentima.

Naglasak

Drupa Light

Info svijet

Info regija

Info Hrvatska

Iz grafičke industrije Hrvatske

Nejednakosti na tržištu

Što točno želim reći naslovom ovog teksta? Naravno, postoje nejednakosti poput različite tehničke opremljenosti, različitih uvjeta U kojima tiskare posluju, cijene dobavljača, troškova proizvodnje itd. No ono što me posebno brine i na što želim skrenuti pozornost je ona nepravedna kratkoročna prednost, poslovanje na rubu zakona, ili ono koje čak prelazi njegove okvire.

Grafički materijali

Prva instalacija :Azura Vi ploča u Hrvatskoj: Alfacommerce d.o.o. Zagreb

AGFA :Azura Vi fotopolimerne beskemijske CTP ploče

Tisak

Zajednički uspjeh ovisi o bliskoj suradnji tiskara i klijenta

Strojevi, uređaji, oprema

Drupa 2012 – u znaku digitalnog tiska

Peteročlani marketinški i prodajni tim REGIONALNE kompanije Professional Printing Solutions d.o.o. ugostio je tijekom Drupe 2012 sadašnje i potencijalne nove partnere iz grafičke industrije regije na štandovima svojih inozemnih partnera i dobavljača, predstavljajući inovativna rješenja za DIGITALNI tisak.

Grafik.net na Drupi 2012

Ovim bismo člankom željeli dočarati dio atmosfere i prikazati neke od najvažnijih noviteta koje su predstavili naši dobavljači, za sve one koji nisu imali priliku doći i kao podsjetnik ONIMA koji su bili.

Grafički dizajn

Pantone boja godine

Tko je tko u grafičkoj industriji

Pojmovnik

Popis sajmova