Časopis REGprint - broj 1, ožujak 2012.

Sažeci

Intervju

Saša Pigac, Production Business Manager, Xerox, regija Centralne i Istočne Europe, Izraela i Turske

Najvažnija je komunikacija s klijentima!

S ciljem usavršavanja postojećih poslovnih modela te stvaranja novih tehnoloških rješenja i procesa, korporacija Xerox neprestano investira u razvoj i istraživanje pa primjerice samo u SAD-u ima više od 10 000 aktivnih patenata.

Naglasak

Što nam donosi Europska unija?

Svjetska iskustva

Svijetla budućnost tiska

Info Svijet

Info Regija

Info Hrvatska

Iz grafičke industrije Hrvatske

Mladi u Kerschoffsetu

Kako bi se učenici optimalno osposobili za zahtjeve koje će pred njih staviti budući poslodavci, srednja Grafička škola u Zagrebu organizira obavezno odrađivanje stručne prakse. Ona se provodi u prostorima srednje Grafičke škole ili, po odluci učenika, u nekoj od hrvatskih tiskara.

Pozitivan rasplet u manrolandu

bizhub PRO C6000

Nenadmašna kvaliteta otiska

Najveći svjetski proizvođači digitalnih tiskarskih strojeva učestalo “podižu letvicu” u međusobnom nadmetanju tko će ponuditi stroj po povoljnijoj cijeni, uz kvalitetniji otisak i brži proces tiska.

Ronen Zioni, sektor grafičkih rješenja za Europu, Srednji Istok i Afriku, Hewlett-Packard

Digitalna revolucija na Drupi

Digitalni tisak predstavlja budućnost te će nastaviti svoj razvoj pomoću novih aplikacija i tehnoloških inovacija. HP vidi transformaciju analognog u digitalno unutar komercijalnog tiskarskog svijeta kao ogromnu mogućnost i stoga ulaže značajna sredstva u istraživanje i razvoj, pa klijenti mogu biti sigurni da digitalni tisak, a posebice u HP-u, čeka svijetla budućnost.

HP Indigo 7600

Premijere iz HP Indiga

HP Indigo je 14. ožujka službeno predstavio nove digitalne tiskarske strojeve koji predstavljaju vrhunsko dostignuće i veliki napredak u mogućnostima i produktivnosti, čineći digitalni tisak još isplativijim i učinkovitijim u odnosu na analognu ofsetnu produkciju.

Sudsko vještačenje

Žutilo i CtP

Tisak

Favorit je otkriven

Uspon varijabilnog tiska malih naklada

Tko je tko u grafičkoj industriji

Pojmovnik

Popis sajmova