Časopis REGprint - broj 1, ožujak 2017.

Ponovno s Gospodinom Printom

Sadržaj

Sažeci

Naglasak

PRINT.Fest 2017 – dani s Gospodinom Printom

Croprint i REGprint u rukama najboljih

Drugi međunarodni festival tiska “PRINT.Fest 2017 – Dani s gospodinom Printom” donio je aktualne teme o različitim aspektima i tehnikama tiska, predstavio novitete, a nagradama CROprint i REGprint drugu godinu za redom nagrađeni su najbolji tiskarski proizvod u Hrvatskoj i regiji.

Siniša Cerovski, vlasnik i direktor Cerovski Print Boutiquea

Lijepo je biti prepoznat u svijetu, no još je draže kad te prepoznaju kod kuće

Tiskara Cerovski Print Boutique drugu godinu zaredom osvojila je najprestižniju nagradu na natječaju za najbolji tiskarski proizvod u Hrvatskoj - CROprint GODINE. Kako ističe Siniša Cerovski, vlasnik i direktor, ključ uspjeha sigurno leži i u tome što u poslu ne traže mane, nego zajednički pokušavaju pronaći rješenje za svaku zamisao.

Pregled dobitnika CROprint i REGprint nagrada

Mihajlo Stojkov, vlasnik i direktor Stojkov štamparija iz Novog Sada

Tradicija, klijenti i zaposlenici naša su najveća snaga

Stojkov štamparija prva je regionalna tiskara koja je svoje proizvode odlučila nominirati za nagradu REGprint GODINE i sudeći po postignutom rezultatu i osvojenoj nagradi, odluka je bila ispravna. Nominirana grupa proizvoda visoko je ocijenjena što je dokaz da su trud, rad, ogromno iskustvo, kvaliteta, profesionalnost i dalje cijenjeni, traženi i nužni.

Intervju

Dajte priliku različitome

Svjetska iskustva

Slušajte klijente i put će se sam pokazati

Info svijet

Info regija

Info Hrvatska

Strojevi, uređaji, oprema

Priče o nestanku ofseta su pretjerane

Život na brzoj traci

Tisak knjiga

Tradicionalna proizvodnja za nove poslovne prilike

Istraživanja pokazuju da se u Europi naklade knjiga smanjuju te da se sve više tiska na zahtjev, prelazeći na digitalnu i ink jet proizvodnju. Zbog svojih mogućnosti ove tehnologije postaju sve više prihvatljivije te otvaraju nove prilike kako za posao tako i za ostvarivanje prihoda.

CTP tehnologija

Budite konkurentni uz CRON CTP uređaje

Sve veći pritisak tržišta i konkurencije za snižavanjem cijena tiskarskog proizvoda svakodnevni je problem s kojim se susreću tiskari. Manevarskog prostora nema puno, a jedan od mogućih je unapređenje CTP uređaja. Cron CTP i CTCP uređaji svojim rješenjima mogu doprinijeti povećanju konkurentnosti.

Océ Colorado 1640 – produktivnost kao imperativ tržišta

Canon Europe predstavio je Océ Colorado 1640 – prvi 64-inčni uređaj za tisak širokog formata s valjcima utemeljen na novoj UVgel tehnologiji. Ovaj inovativni uređaj nudi optimalnu kombinaciju kvalitete, produktivnosti, automatizacije, raspona primjena i operativnih troškova.

Optimizacija poslovanja

Nova verzija softvera MIS|ERP S10

MIS | ERP Sistrade® S10 donosi oko 180 novih poboljšanja i pomaže povećanju profita snižavanjem troškova poslovanja, uštedom vremena, lakšem pristupu podacima i optimiziranom korištenja resursa. Pomaže u prikupljanju važnih informacija o poslovima i postupcima koje menadžerima omogućuju brže donošenje odluka.

Radni tijek

Učinimo korisnička sučelja ponovno jednostavnima

Savjetovanja, sajmovi, izložbe

Odvažite se tiskati drugačije

Pojmovnik

Tko je tko u grafičkoj industriji?

Popis sajmova