« Povratak na sadržaj Broj 3 | Godina 2009

Prošireno partnerstvo Canona i HP-a

Kako bi klijentima ponudili još kompletniju i kvalitetniju uslugu, tvrtke Canon i HP objavile su sklapanje proširenog partnerstva. Partnerstvom su obuhvaćeni postojeći i budući portfelji proizvoda obiju tvrtki.
Tvrtke Canon Inc. i HP objavile su prošireno partnerstvo sklopljeno radi zajedničkog nastupa na tržištu i distribucije nove linije višefunkcijskih uredskih sustava koji spajaju najbolje karakteristike tih dviju tvrtki: Canonove vodeće višefunkcijske uređaje i HP-ovu ponudu s područja korporacijskog ispisa i slikovnih tehnologija.

Partnerstvo se temelji na već postojećoj suradnji Canona i HP-a te tim tvrtkama omogućuje da korisnicima ponude novu klasu rješenja s podrškom za web u kojima se spajaju Canonova vrhunska obrada u višefunkcijskim uređajima i sustavi za rad sa slikama te HP-ove vodeće mogućnosti upravljanja uređajima, integracija IT-a i upravljanje uredskim tijekovima rada.
EDS, tvrtka iz grupacije HP, sada podržava više programskih i uslužnih ponuda, dok HP i Canon nude usluge upravljanog ispisa, odnosno globalni servis i podršku, što znači da poslovni korisnici sada imaju pristup jednoj od najopsežnijih ponuda u informatičkoj industriji, a time i poboljšanoj učinkovitosti i većim uštedama.

Partnerstvo se temelji na već postojećoj suradnji Canona i HP-a te tim tvrtkama omogućuje da korisnicima ponude novu klasu rješenja s podrškom za web

Partnerstvom su obuhvaćeni postojeći i budući portfelji proizvoda obiju tvrtki, čime se korisnicima jamči veća kompatibilnost uređaja na svim razinama uredskih ispisnih infrastruktura. Canon i HP imat će koristi i od međusobnog pristupa programskim portfeljima za upravljanje i razvoj koji obavljaju treće strane, uključujući konzolu Canon imageWARE Enterprise Management Console i Canon MEAP te HP Web Jetadmin i platformu HP Open Extensibility Platform. Planira se da će prošireni portfelj proizvoda i usluga biti dostupan korisnicima u Sjevernoj Americi i Europi te globalnim korisnicima iz tih regija.

U Canonu će putem novog partnerstva s HP-om moći ponuditi prednosti Canonovih svestranih višefunkcijskih proizvoda visokih performansi većem broju korisnika. To će donijeti prednosti klijentima obiju trvtki, a istovremeno omogućiti pojačan razvoj Canona i HP-a. HP će proširivanjem suradnje s Canonom korisnicima ponuditi dodanu vrijednost i cjelovitija IT rješenja i siguran je da će tvrtke i ustanove povećati produktivnost na području ispisa i rada sa slikama te poboljšati cjelokupan tijek rada.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: