O časopisuTEMATIKA:

Stručni časopis za proizvođače i korisnike ambalaže.

GODINA IZLAŽENJA:
XXIII.

DINAMIKA IZLAŽENJA:
Kvartalno - 4 broja godišnje (30.03. / 30.06. / 30.09. / 15.12.)

RUBRIKE:
Intervju, Dizajn, Prikaz, Pojmovnik, Hrvatska burza otpada, Sajmovi, savjetovanja, izložbe, Pregled sajmova u ambalažnoj i grafičkoj industriji, Znanost, Naglasak, Svjetska iskustva, Legislativa, Vijesti iz svijeta, Ambalaža u Hrvatskoj, Vijesti iz Hrvatske, Vijesti iz regije, Razgovor povodom, Strojevi, uređaji, oprema, Ambalaža i okoliš, Označavanje ambalaže...

NAMJENA:
Proizvođačima i korisnicima ambalaže, dizajnerima, marketinškim agencijama, grafičarima, trgovačkim kućama, obrazovnim institucijama i stručnim udrugama u Hrvatskoj i regiji.

CILJ:
Transfer inozemnih tehnologija, znanja i trendova ka gospodarstvu regije te međusobna razmjena informacija, stručnih i znanstvenih iskustava o ambalažnoj industriji. Prilika da se predstavi ponuda, programi, projekti i usluge proizvođača i korisnika ambalaže s ciljem proširenja poslovne suradnje i povećanja prodaje.

DISTRIBUCIJA:
Putem pretplate, stručnih skupova i promocija.

Napomena:
Do sada je u časopisu Ambalaža objavljeno više od  7000 stranica stručnih tekstova te brojni razgovori povodom i intervjui s istaknutim domaćim i inozemnim stručnjacima iz tog područja. Časopis je redovito medijski partner značajnih stručnih događanja, kao npr. Europskog samita o ambalaži, koji se održava godišnje u Amsterdamu ili specijaliziranih sajmova, npr. Interpacka u Düsseldorfu. Na temelju svakodnevnog interesa za časopis, slobodni smo tvrditi da je koristan i potreban ambalažnoj industriji. Vaše originalne prijedloge o suradnji rado ćemo razmotriti.


TECTUS d.o.o.
Časopis Ambalaža
Radnička cesta 48, 10 000 Zagreb

Tel.: ++385 (0)1 60 62 888
Fax: ++385 (0)1 60 62 889
E-mail: tectus-institut@ambalaza.hr