« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2011

Lino Mix&Play žitarice za dnevni miks zabave

Osim što nas svaki dan uveseljava finim i ukusnim proizvodima iz široke palete dječje hrane, žitarica za djecu i kremnih namaza, Lino nas je ove godine iznenadio i novim Mix&Play žitaricama u novoj ambalaži.
S Lino Mix&Play žitaricama, Podravka u kategoriji žitarica nudi konzumacijski specifičan i jedinstven asortiman visokokvalitetnih proizvoda te postaje nositelj trendova ne samo u Hrvatskoj, već i u cijeloj regiji.

Proizvodi su ukusan miks pahuljica i super dodataka (corn flakesa, mueslija, komadića voća, čokolade...) koji pružaju užitak u konzumaciji i osiguravaju dodatnu energiju.

Unutar linije Mix&Play žitarica mogu se pronaći tri nova proizvoda: choco’n’muesli, choco’n’nut i apple’n’cookie . Svaki proizvod obogaćen je s devet vitamina, a choco’n’muesli i apple’n’cookie sadrže i cink.

Atraktivna i moderna ambalaža ovih proizvoda u veselom dizajnu posebno je osmišljena za teenagere kako bi im uz ukusne proizvode osigurala i jedinstvenu zabavu s interaktivnim i multimedijalnim pristupom.

Na zadnjoj strani kutijice Mix&Play žitarica mogu se pronaći sve informacije o igri i zabavi koju oni donose. Super uzbudljivoj igri „Pogodi koja si zvijezda!“, koja se odigrava na fejsu, pristupa se preko internet stranice www.linomixandplay.com. Za pristup igri potreban je kod i naočale s markerom koji se pak nalaze otisnuti s unutarnje strane kutije svakog Lino Mix&Play proizvoda.
Bit je u tome što se glava svakog igrača koji ima marker, a koju računalo snimi s kamerom, pretvara u zadani lik superstara. Dakle, ako je vaš zadani lik Lady Gaga, svi će vas suigrači i vidjeti tako.

Riječ je o proširenoj stvarnosti (augmented reality) - tehnici dodavanja sadržaja unutar slike ili videa na mjesto specijalnih markera. Na slici koju snima web kamera marker se posredstvom softvera zamjenjuje s animacijom ili 3D modelom. Riječ je o svjetskoj inovaciji, izuzetno zanimljivoj i zabavnoj klincima.

Kako to funkcionira kod Lino Mix&Play žitarica?
1. S kutije izrežite naočale na kojima se nalazi marker i kod za pristup igri
2. Ulogirajte se na fejs i dođite na Lino stranicu
3. Uključite web kameru
4. Unesite kod s naočala
5. Krenite s igrom koja će vas pretvoriti u superstar.

S novom linijom proizvoda Lino Mix&Play Podravka je jedinstvena na tržištu. Zato isprobajte i vi nove Lino Mix&Play žitarice i uđite u Lino Mix&Play svijet!
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: