Inovativna Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaža od sada i na tržištu regije


Renomirana svjetska tvrtka za preradu i pakiranje hrane Tetra Pak® nedavno je i na tržištu regije predstavila Tetra Gemina® Aseptic Leaf  1.000 ml i Square 1.500 ml ambalažu. Riječ je o inovativnoj ambalaži koju odlikuje ergonomski dizajn koji doprinosi jednostavnijem rukovanju, sprječava prosipanje, a HeliCap™ 27 zatvarač olakšava otvaranje i zatvaranje proizvoda.

Sokovi neXt premium, tvrtke Coca-Cola, odnedavno su dostupni na tržištu Srbije upravo u Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml i Square 1.500 ml ambalaži.
Tetra Gemina® Aspetic Leaf 1.000 ml ambalaža prvi put je lansirana na tržištu Rusije 2012. godine i oduševila je potrošače, što se pokazalo i kroz rast prodaje od 30 posto. Nakon Rusije, inovacija je predstavljena na tržištu Nigerije, a zahvaljujući tvrtki Coca-Cola HBC Srbija, ambalaža je po treći put u svijetu dostupna baš u Srbiji. 
Tetra Gemina® Aseptic Leaf 1.000 ml ambalaža ima 8 strana, što znatno olakšava držanje proizvoda. Kosi vrh ambalaže sprječava prosipanje, a HeliCap™ 27 zatvarač odlikuje se inovacijom koja se sastoji u tome da je folija sada integralna s ambalažom i razdvaja se pri prvom otvaranju. Naime, zupci koji se nalaze s unutarnje strane novog zatvarača, spiralnim pokretom na dolje presijecaju zaštitnu foliju, omogućavajući otvaranje u samo jednom potezu.

"Inovativnost u dizajnu ambalaže jedna je od glavnih premisa našeg poslovanja. Funkcionalnost ambalaže vrlo je važna potrošačima pa je upravo to nit vodilja u stvaranju novih proizvoda. Tetra Gemina® Aseptic Leaf ambalaža objedinjuje funkcionalnost i atraktivan izgled, što je odlika kvalitetnog i promišljenog dizajna, pa nam je zaista drago što je Coca-Cola HBC Srbija prepoznala ovaj proizvod", izjavila je  Maria Krasilowez, generalna direktorica tvrtke Tetra Pak za Jugoistočnu Europu.

Tetra Gemina® Aseptic napravljena je od 73 % obnovljivog materijala te posjeduje FSC™ (Savjet za upravljanje šumama™) certifikat.

Datum objave: 28.10.2015., 9:33