« Povratak na sadržaj Broj 3 | Godina 2016

Océ PlotWave – jednostavan, siguran i učinkovit ispis

Océ PlotWave uređaji za ispis velikog formata osmišljeni su s ciljem da korisnicima pomognu u unaprjeđenju poslovanja, omogućujući prije svega brže i fleksibilnije obavljanje zadataka, smanjujući pritom troškove te štiteći ključne poslovne resurse.
Canon Europe, jedan od vodećih svjetskih dobavljača slikovnih rješenja, kupcima je ponudio četiri nova monokromatska uređaja za ispis velikog formata: Océ PlotWave 345, 365, 450 i 550. Riječ je o sustavima visokih performansi koji se bez problema nose s ispisom velikog broja tehničkih dokumenata, štedeći vrijeme i novac, a namijenjeni su prije svega sektoru arhitekture, inženjeringa i konstrukcije (AEC) te naravno proizvodnoj branši.

Océ PlotWave 345/365 savršen je za manje i srednje radne grupe koje žele dokumente visoke kvalitete uz što manje uloženog truda. Océ PlotWave 450/550 zadovoljavaju potrebe većih radnih grupa kada je u pitanju obrada većih količina tehničkih dokumenata, pružajući povećanu učinkovitost i tijekom razdoblja uobičajenog, ali i povećanog opsega posla.


Dosljedna i jednostavna produktivnost
Najnovija serija Océ PlotWave robusnog je dizajna i donosi profesionalnu kvalitetu crno-bijelog tiska. Uz korištenje upola manje energije u odnosu na druga usporediva rješenja, tehnologija Océ Radiant Fusing omogućuje ispis dokumenta za svega trideset sekundi od trenutka kada se uređaj probudi iz pasivnog režima rada, štedeći tako korisnicima do sat vremena dnevno te smanjujući račun za struju na pola.

Namijenjeni manjim grupama, sustavi Océ PlotWave 345/365 tiskaju do šest otisaka formata A1 ili D po minuti. Za korisnike koji tiskaju u većem opsegu, Océ PlotWave 450/550 daju do 10 otisaka formata A1 ili D po minuti.

Korisnici također za vrijeme tiska imaju mogućnost skeniranja u boji ili kopiranja dokumenata, maksimizirajući tako učinkovitost. Uređaji podržavaju i rješenje Océ Publisher Select 2, omogućujući istovremeno stvaranje, tiskanje i upravljanje većim brojem skupova tehničkih dokumenata. Značajka pregleda “What You See is What You Print” označava potencijalne greške prije tiska i omogućuje jednostavno mijenjanje postavki za precizne rezultate. Potpuno integrirana mogućnost Océove mrežne mape (Océ online folder) za Océ PlotWave 450/550 stvara profesionalno složene dokumente na dodir tipke.

Upotrebljivost i jednostavnost glavne su značajke novih uređaja. Ugradnja zaslona Océ PlotWave ClearConnec, intuitivnog zaslona osjetljivog na dodir koji se koristi na isti način kao i tablet, na jednostavan način povećava produktivnost. Korisnici će profitirati i zbog potpune integracije s oblakom te mobilnog ispisa s tableta, prijenosnih računala ili pametnih telefona korištenjem alata Océ Mobile WebTools. Podrška za četiri dodatne trake za tisak omogućuje radnim grupama isporuku tehničkih dokumenta visoke kvalitete uz minimalan gubitak vremena za zamjenu trake.


Uvijek profesionalna kvaliteta
Sljedeća generacija tehnologije Océ Radiant Fusing dosljedno stvara dokumente visoke kvalitete koji mogu izdržati intenzivno korištenje izvana i iznutra. Pico ispis visoke razlučivosti od 1200 x 600 tpi čini nove uređaje savršenima za CAD okruženja u kojima su detalji osobito bitni. Ugradnja tehnologije Océ Image Logic® omogućuje briljantnu reprodukciju crta kao i ispravljanje nabora i svijetlih nijansi, dajući superiorne rezultate prilikom kopiranja i skeniranja.


Sigurnost i efikasnost
Kako bi pomogli tvrtkama što bolje sačuvati intelektualno vlasništvo i poslovne resurse, novi sustavi Océ PlotWave nude značajke poput podrške za pametne kartice i funkciju Secure Login, što ispisno okruženje čini sigurnijim. Povjerljive informacije dodatno su zaštićene putem sustava Windows 8 Embedded Platform, a zahvaljujući kontroloru Océ POWERsync, novi uređaji mogu se bez problema integrirati s postojećim hardverom i softverom, uključujući Canonovu platformu za upravljanje dokumentima uniFLOW.

“Najnoviji uređaji iz sustava Océ PlotWave ponovno naglašavaju našu orijentaciju prema tehničkim korisnicima iz AEC sektora i proizvodnje. Ove branše moraju se brzo prilagoditi kako bi zadovoljile sve veće zahtjeve za preciznijim i sigurnijim ispisom. Naši najnoviji uređaji osmišljeni su s ciljem da tehničkim korisnicima i tiskarama pomognu u unaprjeđenju poslovanja. Mogu ih upotrijebiti kako bi brže i fleksibilnije obavljali zadatke, smanjujući pritom troškove i štiteći ključne poslovne resurse. Novi sustavi Océ PlotWave pružaju sigurnije okruženje za tisak dokumenata, istovremeno držeći troškove niskima, a produktivnost visokom i uz jednostavan ispis”, kazao je Olivier Esteban, direktor marketinga za Europu za sustave tehničkih dokumenata (Technical Document Systems – TDS) i grafičke sustave (Display Graphic Systems – DGS) u tvrtki Canon Europe.

Izvor: Canon Europe
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: